Reklam Alanı - 1

Mebbis Ek Ders Modülü

Başlatan Admin, 07 Mart 2025, 21:05:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

Berg35

10 Mart 2025, 11:55:54 #15 Son düzenlenme: 10 Mart 2025, 15:50:46 Berg35
 Tam zamanlı görevlendirilen öğretmen kadrosunun bulunduğu okulda çıkıyor. Görevlendirilen okul göremiyor. Bu konuda sorun var. E personelde görevlendirme işlenmiş, Okulun Mebbisinde var, e okulda dersi var.  Ekders modülünde öğretmen yok.Çözüm nedir.

Admin

Alıntı yapılan: Cuma Hoca - 10 Mart 2025, 09:19:49 Hocam tüm mesajları tek tek okudum. Hocamızın ders programını silip tekrar girdik. 21 saat derse giriyor hocamız işin ilginç yanı ek ders dağıtımına gelince 15 saat ek ders veriyor. Der yükü işlemlerinde hocamıza 6 saat ders verdiğimde 6 saat ek ders veriyor iki saat hazırlık planlama veriyor. Ekran görüntüsünü aşağıda paylaştım bu işin içinden çıkamadık. İlkokuldaki hiçbir öğretmende sorun yok aynı şekilde ortaokuldaki hiçbir öğretmende sorun yok sadece sosyal bilgiler öğretmenimizde sorun var.

Hocam ilçe mem bir incelesin. İlçe ile bir görüşün.

Admin

Alıntı yapılan: bahacaa - 10 Mart 2025, 10:34:42 1-2 mart dyk kurslarının verilerini sistem çekmiyor. Haricen ek ders giriş yapılmasınada müsade etmiyor. Hafta bütünlüğü esas alınması esas fakat 1-2 mart ta yapılan dyk,egzersiz gibi ücretleri şubat ayında ödemek mümkün değil

Kılavuzda haftalık diye bir ibare vardı. Gelecek aya kalmış olabilir.

Admin

Alıntı YapTam zamanlı görevlendirilen öğretmen kadrosunun bulunduğu okulda çıkıyor. Görevlendirilen okul göremiyor. Bu konuda sorun var. E personelde görevlendirme işlenmiş, Okulun Mebbisinde var, e okulda dersi var.  Ekders modülünde öğretmen yok.Çözüm nedir.

Tam zamanlı görevlendirmelerin ek derslerini zaten kendi okulları ödüyordu. Bunda da aynı

Cuma Hoca

Alıntı yapılan: Admin - 10 Mart 2025, 16:21:18 Hocam ilçe mem bir incelesin. İlçe ile bir görüşün.
Hocam İlçe Milli Eğitimde bu işten anlayan yok ki. Hocamızın mebbis bilgilerine baktık hepsi güncel hiçbir hata yok. Ders yükü doğru geliyor ama dağıtımda sıkıntı oluyor. Raporlardan ücret onayına bakayım dedim orada hocamız 30 saat derse girildiği görünüyor

Admin

Alıntı YapHocam İlçe Milli Eğitimde bu işten anlayan yok ki. Hocamızın mebbis bilgilerine baktık hepsi güncel hiçbir hata yok. Ders yükü doğru geliyor ama dağıtımda sıkıntı oluyor. Raporlardan ücret onayına bakayım dedim orada hocamız 30 saat derse girildiği görünüyor

Yeniden hesapla yaptınız mı?

Cuma Hoca

Alıntı yapılan: Admin - 10 Mart 2025, 21:27:09 Yeniden hesapla yaptınız mı?
hocam onlarca defa yaptım aynı hata devam ediyor. Bakanlığa e posta göndereceğim pdf deki email adresine. Kaç gündür denemediğim yol kalmadı

v1olet

11 Mart 2025, 10:14:18 #22 Son düzenlenme: 11 Mart 2025, 10:15:49 v1olet
Okulumuz İlkokul-Ortaokul birleşik bir okul. Öncelikle ortaokulda seçmeli dersleri görmüyor sistem. Ne yaptıysam seçmeli dersleri görmedi, bide İngilizce ve Din Kültürü öğretmenleri ilkokulda da derse giriyorlar, ilkokulda girdikleri derste görünmüyor. Mesela 23 saat derse giren öğretmenimizin günleri bu şekilde , seçmelilerde gözükmüyor günlerde eksik.

fati

merhabalar bizde de neredeyse yarıdan fazla öğretmenin ders yükü hatalı hesaplanıyor. e okul, e pansiyon bilgileri güncel kaç defa kontrol ettik. örneğin 25 saat dersi olan ve eokulda ders programı işlenmiş öğretmen, ders yükünde 18 saat görünüyor. ders yükü bölümünde güncelleme yapmamıza rağmen bir sonraki aşama olan ekders hesaplama bölümünde yine 18 üzerinden işlem yapıyor.(yani 1 hazırlık plan + 3 saat gündüz verisi) nasıl iş anlamadım... benzer sorunla karşılaşıp çözen arkadaşım varsa bilgi vermesini istirham ederim...

fati

yeniden merhaba, bahsettiğim sorunu haftalık bazlı çözdüm gibi... mebbis ödenek takip modülünde yer alan kurum işlemleri kurum bilgisi bölümünden güncelleme yaptım. ek ders hesaplaması düzeldi. geçen hafta bilgileri düzeldi ama bu hafta bilgileri pazar gününü mü bekliyor nedir bilemedim eksik hala pazar bi daha kontrol edicem bilginize...

Cuma Hoca

Alıntı yapılan: fati - 11 Mart 2025, 12:52:35 merhabalar bizde de neredeyse yarıdan fazla öğretmenin ders yükü hatalı hesaplanıyor. e okul, e pansiyon bilgileri güncel kaç defa kontrol ettik. örneğin 25 saat dersi olan ve eokulda ders programı işlenmiş öğretmen, ders yükünde 18 saat görünüyor. ders yükü bölümünde güncelleme yapmamıza rağmen bir sonraki aşama olan ekders hesaplama bölümünde yine 18 üzerinden işlem yapıyor.(yani 1 hazırlık plan + 3 saat gündüz verisi) nasıl iş anlamadım... benzer sorunla karşılaşıp çözen arkadaşım varsa bilgi vermesini istirham ederim...
Hocam bizde de aynı sorun var. Bakanlığa ekran görüntüsünü e mail olarak attım. İnşallah çözüm bulunur. Bu modül gelmesi güzel oldu keşke sorunsuz olsaydı bu sorunlar bizi modülden soguttu

TÜRKANŞENTÜRK

Merhaba hocalarım, yüksek lisanslı idarecilere modül üzerinden neler yapmamız gerekiyor?

bahacaa

22 mart tarihinde öğretmenimiz açık öğretim sınavlarında görevli olduğu için gelmedi. E kurs üzerinden dyk saatini sistem çekmiş. Silmek istiyorum silemiyorum. Devamsızlık girişi yapsamda dyk yı silmiyor

Admin

2025 Mart Ayı Ek Ders Modülü Ve KBS Ek Ders Ödemeleri Hakkında Açıklamalar

https://www.webdeogren.com/forum/tpmod/dl=item37504

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.