Bakan Tekin: Çocuklarımızın Ramazan Ayını İdrak Ettikleri Bir Eğitim Yılı Yaşadık

Bakan Tekin: Çocuklarımızın Ramazan Ayını İdrak Ettikleri Bir Eğitim Yılı Yaşadık
Yayınlama: 30.03.2025
33
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bayram namazını Erzurum’da bulunan Ulu Cami’de kıldı. Namazın ardından açıklama yapan Tekin, bu yıl Ramazan ayında çocukların Ramazan’ı anlamlı bir şekilde idrak ettikleri bir eğitim öğretim yılı yaşadıklarını belirtti.

Bakan Tekin, bayram namazını Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Milletvekili Selami Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, parti yöneticileri ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte kıldıklarını ifade etti. Namaz sonrası Çifte Minareli Medrese önünde konuşan Tekin, bayramların toplumlar için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Bayramlar bizim için birlik, beraberlik, kardeşlik anlamına gelir. Bu mübarek günlerde, ülkemizde barışın, huzurun ve kardeşliğin daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bakan Tekin’den Sokak Eylemlerine Tepki: ‘Milleti Sokağa Davet Ederek mi Milli Birliği Pekiştireceksiniz?’
Bakan Tekin’den Sokak Eylemlerine Tepki: ‘Milleti Sokağa Davet Ederek mi Milli Birliği Pekiştireceksiniz?’
Tekin, şehitlere rahmet dileyerek, “Bize bu günleri sağlayan şehitlerimize Allah’tan bir kez daha rahmet temenni ediyorum. Zulüm altında olan herkesin en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşmalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Gazze ve diğer zulüm altındaki bölgelerdeki kardeşlerine de destek mesajı veren Tekin, “Zulüm yapanları lanetliyor ve ülke olarak hukuksuzluklara karşı mücadeleye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakan Tekin, Ramazan ayı boyunca yapılan etkinliklere de değindi. “Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı olarak çocuklarımızın Ramazan’ı idrak ettikleri bir eğitim öğretim yılı yaşadık” diyen Tekin, etkinliklerin çok sayıda öğrenci ve veliye ulaşmasının önemini vurguladı. “Yüz binlerce öğrenci ve veli bu etkinliklere katıldı. Organize eden öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza kardeşlik, milli birlik ve beraberlik gibi değerleri öğretmek, gelecek nesillere bu değerleri aktarmak çok önemli” dedi.

Tekin, bu tür etkinliklerin, çocukların milli değerleri içselleştirerek, bu milletin ferdi olmaktan gurur duyan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak adına büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizdi.

Bizi Whatsapp Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Whatsapp Doküman Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Instagram Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Telegram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.